Network solutions

De basis van ieder goed werkende IT infrastructuur is natuurlijk de bekabeling. Brelco zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een solide en up-to-speed installatie..

De basis van ieder goed werkende IT infrastructuur is natuurlijk de bekabeling. Brelco zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een solide en up-to-speed installatie.

Of het nu gaat om een nieuwbouw, rennovatie of uitbreiding, onze gecertificeerde techniekers stemmen ieder netwerk op uw behoefte af. Afhankelijk van de gewenste prestatie vinden wij de oplossing die bij uw bedrijf past, of dit nu koper- of glasvezelbekabeling is. Doordat we steeds op de hoogte zijn van de laatste innovaties, kunt u bovendien steeds rekenen op de hoogste en meest performante snelheden.

Server rack’s waar u uw servers en andere hardware veilig in kunt onder brengen, ook daarvoor staat brelco garant.  We voorzien bij elke installatie een berekening van de warmteafgifte zodat de juiste koeling kan voorzien worden. Ook installeren we, zo nodig, PDU’s (power distribution units) die de stroom gecontroleerd verdelen in de rack’s. En ook backups om de voedingen en data te beschermen zijn mogelijk. Zo kunt u wat uw waardevolle gegevens aangaat, steeds op twee oren slapen.

 

'
Ontdek onze network solutions: