Electro solutions

Van kantoren tot retail en zelfs havenbedrijven: kmo’s zijn bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor lokale residentiële projecten kunt u bij brelco terecht.

Werk- of woonomgeving, wij stemmen met oog voor detail de elektro installatie af op de ruimtes en zorgen hierbij voor de meest doordachte en energie efficiente oplossing. En dit alles met de hoogste service, kwaliteit en afwerking in het achterhoofd.

Of u nu een installatie nodig hebt voor uw nieuwbouw, uw bestaande systeem wil aanpassen aan de huidige wetgeving of een uitbreiding in gedachten hebt, wij helpen u graag verder.

Bij het integreren van domotica stellen we comfort en gebruiksgemak steeds centraal. We werken samen met premium leveranciers, zoals Loxone en Niko Home Control, en zijn steeds op de hoogte van de laatste innovatieve technieken (KNX,..).

Wij houden steeds rekening met uw speciefieke noden én houden uw budget in het oog. Door een analyse van uw activiteiten kunnen we u steeds een custom solution aanbieden. En doordat we alvast samen met u vooruit kijken zijn we in staat om lange termijn oplossingen te voorzien.

 

'
Ontdek onze electro solutions: